Business Huddle: kick-off van een exclusief netwerkconcept

Business Huddle: kick-off van een exclusief netwerkconcept

Om onze club een nieuw sportief elan te geven, zijn er extra financiële hefbomen nodig. Concreet betekent dit extra sponsors en partners die hun naam willen verbinden aan Leuven Bears in ruil voor een goede ‘return on investment’. Zo hebben we begin maart met Bears4Business een zeer geslaagd Full House Business Event georganiseerd met meer dan 2.000 ondernemers uit de regio. Dit seizoen gaan we nog een stapje verder.

Op 27 september is de kick-off van een nieuw netwerkconcept ‘Business Huddle’, een exclusieve businessclub met een 10-tal bedrijfsleiders die hun professionele relaties uitnodigen in een mooi culinair kader.

Een ‘huddle’ is een typische basketbalterm en is het moment dat het team tijdens de match in een kleine cirkel samenkomt om de strategie te bespreken, elkaar te motiveren of om te vieren. Het idee van onze ‘Business Huddle’ is om ook met een beperkt aantal ondernemers samen te komen losgekoppeld van de wedstrijden van Leuven Bears. 4 keer per jaar nodigen de 10 vaste leden elk 3 interessante businesscontacten uit voor een exclusieve netwerklunch. De doelstelling is om voor, tijdens en na het diner actief te netwerken met een 30 à 40-tal ondernemers.

We beschouwen het als een kerntaak om alle partners die daarin bijdragen, ook op een proactieve manier aan een win-win te helpen.

Deze filosofie willen we ook toepassen op de sponsors die intekenen op de bestaande VIP-seats en VIP-diners elke thuismatch in Sportoase. Om de netwerkmogelijkheden ook daar meer te benutten, zal er een ‘gentle host’ van Leuven Bears aangesteld worden om de aanwezige bedrijven, sponsors en bezoekers met elkaar in contact te brengen en mogelijke introducties te activeren.

Bears4Business wil samen met de A-ploeg een niveau hoger spelen zodat we kunnen investeren in onze eigen talenten en ze langer in onze club houden én zodat we extra middelen hebben om enkele topspelers aan te trekken.

Heb je interesse in VIP-seats, VIP-diners, ons Full House Business Event of wil je meer weten over de Business Huddle? Meer informatie op onze website www.bears4business.be.

Jo Deferm Bears4Business

Data Business Huddle Netwerklunch: Business Huddle #1 – Het Land Aan de Overkant – Don 27/9 12u00 – 15u00 Business Huddle #2 – Spaans Dak – Don 29/11 12u00 – 15u00

Business Huddle #3 – Don 31/1 12u00 – 15u00 – Locatie: TBC Business Huddle #4 – Don 28/3 12u00 – 15u00 – Locatie: TB

Print Friendly, PDF & Email