LB_clubinfo_banner

Stella Artois Leuven Bears: a basketball community with more than meets the eye

Stella Artois Leuven Bears is ’s lands meest gediversifieerde basketbalclub. Naast onze eerste ploeg in de ScoooreLeague, hebben we dit seizoen 44 jeugd- en seniorenteams in competitie.  Ook de allerkleinsten en de recreatieve basketters kunnen bij ons terecht. Daarnaast bieden we rolstoelbasket voor volwassenen en jongeren aan en werken we samen met verschillende instanties in het kader van G-sport om ook mensen met een mentale handicap kennis te laten maken met het basket.

Mission: We develop people through the game of basketball

Stella Artois Leuven Bears biedt een gediversifieerde en innovatieve bijdrage aan levenslang leren en sportieve ontwikkeling. We richten ons op sociale ontplooiing door middel van ons grassroots jeugd curriculum. We bevorderen en koesteren een klimaat van vertrouwen, steun en beleving voor de families en de fans van de Leuven Bears basket community.

Vision: Stella Artois Leuven Bears is the reference basketball community in Belgium

We voorzien de beste basketbalomgeving om te kampen, te spelen en te juichen. We vormen competitieve ploegen met een ruggengraat van jonge Belgische spelers. We zijn erkend als de meest innovatieve basketbal community, gedreven door professionele mensen en gepassioneerde vrijwilligers.

Waarden: Een Beertje VERLIEFD – in love with the game

Volharding – Excellence – Respect – Loyauteit – Integriteit – Engagement - Fair play - Discipline