Nieuwe ploeg!

Nieuwe ploeg!

Beste supporters, beste fans van de Leuven Bears,

We zijn bijzonder fier om onze ploeg voor het volgende seizoen voor te stellen. We hebben jullie al gemeld dat Bibi, Joris, Seppe, Raf, Maxime, Anthony en Cameron blijven. Maar we hebben nog 6 extra spelers aangetrokken !!! We stellen ze u graag even voor:

Roby Rogiers en Thibaut Vervoort zijn 2 beloftevolle spelers van de Antwerp Giants die naar de Leuven Bears familie overkomen: Roby is 2.02 m, 21 jaar en speelt op de centerpositie. Thibaut is 1.95 m, 20 jaar en is een guard.

Daarnaast hebben we nog 4 buitenlanders aangetrokken:
-Brandan Stith is 2.01, 23 jaar en speelt als forward. Hij speelde vorig seizoen bij de Old Dominion Monarchs (Norfolk, Virginia) in de NCAA Division 1 (college basketbal) waar ze 2e eindigden in de reguliere competitie. Gemiddelde scoorde hij 8.7 punten en pakte hij 7.7 rebounds
-Solly Stansbury is een Fransman, eveneens 2.01, 23 jaar en is speelt op de forward positie. Hij speelde vorig seizoen bij de Richmond Spiders (Toms River, New Jersey) eveneens in de NCAA Division 1.
-Ibrahim Fall Faye is een Senegalees, 2.07 m, 21 jaar en is onze center. Ibrahim speelde vorig seizoen bij Poitiers Basket 86 in de Franse 2e klasse.
-Haris Delalic is Bosniër en komt van Charleroi over. Haris is 2.02 m, 24 jaar en komt uit als small forward.

We hebben vooral gezocht naar spelers met goesting, spelers die alles voor het team willen geven. Een mix van ervaring, jeugd, buitenlanders, eigen jeugdspelers en Belgen.

Samen met onze sportieve staf, aangevoerd door Eddy Casteels en ondersteund door Jill Lorent, de eerste vrouw als (assist)coach in de proleague, willen we jullie graag dit seizoen verwennen met topbasket, met inzet en goede resultaten

Leve Leuven Bears
De RvB

Print Friendly, PDF & Email