leuven Bears Steunen het rolstoelbasket – Junior Bears On Wheels

Parantee en Leuven Bears slaan de handen in elkaar! Op 19 december 2015 organiseren we samen de STAND UP PADDLE FOR LIFE, een peddeltocht van Astene (Deinze) tot in Gent Leie, om geld in te zamelen ten voordele van Junior Bears on Wheels. Het initiatief werd als Goed Doel opgenomen in het Music for Life gebeuren van 2015.

Wil je komen supporteren, kennen jullie iemand die graag wilt deelnemen, er staan 70 vrije ‘boards’ ter beschikking voor de deelnemers die er zelf geen hebben en actief willen participeren in het gebeuren!

Hebben jullie toegang tot een sponsor of eventueel andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op en stuur ons een berichtje op info@rolstoelbasket.be …  of kom gewoon kijken naar de actie.

SUP4

Wat staat er nu eigenlijk echt te gebeuren –

De basis-ingrediënten van het evenement … water, paddlingborden en … rolstoelen … (beetje eigenaardig toch….) worden uitgetest door ingeschreven en ervaren sportievelingen op het event SUP4Life dat onder de koepel van Music for Life plaats zal vinden op 19 december in en rond de Gentse binnenwatertjes. Als kers op de taart wordt een heus ‘evenement’ gebouwd met kraampjes en tenten, alles er op en eraan, in de jachthaven van Gent-Leie (Snepkaai) en voor de gelegenheid in de Kerstsfeer zal worden gestopt ! Hier zullen onze JBOW’ers present zijn en hun van de sportiefste kant laten zien met rolstoel, met fysieke beperking of zonder, het maakt niet uit ….

De af te leggen weg “op de watertjes – de Leie” kent talrijke plaatsen waar toeschouwers de peddelaars kunnen aanmoedigen op hun lange sportieve tocht en uitdaging. Zak vanaf de lunch mee af met het peloton naar het sluitstuk van de dag – jachthaven Gent-Leie aan de Snepkaai.

De echte, extra-sportieve peddelaars beginnen aan de tocht in Astene om 9u met het doel de lunch te halen in St Martens Latem waar de toeschouwers en publiek hun opwachten. We plannen met de JBOW’ers ter plaatse te zijn omstreeks de middag.

Plaatsen voor de doortocht van de peddelaars – Startplaats (publiek) – Kerkweg te Sint-Martens-Latem en aankomst aan de vvw Snepkaai te Gent. Langs het parcours zijn verschillende plaatsen waar de toeschouwers kunnen ‘supporteren’, soms met de auto berijdbaar, soms een fietspad … we melden nog extra makkelijk te bereiken plaatsen !!

Na de lunch, rond 13u wordt dan het tweede deel van de tocht ingezet richting de jachthaven Gent-Leie met verwachte aankomst omstreeks 15u waar dan ons event zal plaatsvinden. Ook onze rolstoelbasketters van LBOW (Leuven Bears on Wheels) zullen ons daar vervoegen na hun wedstrijd in de Nationale competitie diezelfde namiddag in en tegen Silverspokes Gent.

Wij hopen op een zeer talrijk publiek, als deelnemer en/of als toeschouwer, als mee-eter of gewoon als enthousiasteling die onze groep zal komen aanmoedigen … het JBOW gebeuren bevestigt daarmee dan weerom het unieke karakter en viert hiermee tevens zijn 5-jarig bestaan !

Uw steun is heel belangrijk !! Willen we het initiatief ondersteunen in zijn evolutie (kinderen worden groot) en zorgen voor verdere groei en ontwikkeling dan is Uw persoonlijk engagement erg belangrijk. Het initiatief JBOW mag groeien in bekendheid !

Alle steun, alle giften zijn welkom op het speciale rekening nummer  BE45 0689 0123 3289

Bij voorbaat dank voor Uw steun !

 

Een dieperliggende betekenis –

Wij willen met de aanpak en vooral het inclusie-gegeven rond rolstoelbasket voor kinderen vernieuwend werken, innovatief en creatief met presence en daarom worden initiatieven zoals deze in samenwerking met SUP4Life met veel enthousiasme en liefde omarmd … eerst en vooral omwille van het avontuur voor onze rolstoelbaskettertjes dat er in verborgen ligt. Welke eigenaardige, eigenzinnige combinatie van water, paddling boards en rolstoelen … voor een gedreven groepje sportievelingen is dit helemaal geen brug te ver, in tegendeel, we houden van de uitdaging !

 

Print Friendly, PDF & Email